© 2009 - Tekst: P. Smid - Design by YB
Geert Vietmeyer - Schilder-klus & onderhoudsbedrijf
Home- Geert Vietmeyer

Werkzaamheden

Voor de volgende werkzaamheden kunt u mij benaderen .

Renovatie, aanbouw en verbouw, heeft u een woning gekocht en zelf geen tijd om deze woning naar smaak te verbouwen, neem dan contact op en vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Maar tevens voor het plaatsen van:

En voor behang en schilderwerk,

als verbouwen niet mogelijk is, kan een huis een metamorfose doorstaan door nieuw behang aan te brengen.
In overleg met de klant wordt het soort behang en de kleurkeuze uitgekozen.
Weefselbehang is duurzaam en modern en kan in diverse kleuren worden gebracht door saus te mengen en zo tinten te creëren die ambiance en sfeer uitademen.
Vooraf wordt aan de hand van kleurenwaaiers en behangstalen de interesse van de klant gewekt. Dit zijn allemaal voorbeelden van kwaliteitsproducten die door Vietmeyer geleverd kunnen worden.

Vernieuwde Service!

Al jaren verzorgt Geert Vietmeyer houtbouw op campings, hierbij gaat het veelal om een tuinhuisje die voor berging naast een stacaravan of chalet geplaatst wordt.
Omdat deze seizoenplaatsen meestal naar een persoonlijke voorkeur worden ingekleed is het mogelijk om samen een ontwerp te kiezen.
De onderbouw is altijd van hardhout zodat de levensduur verdubbeld.
Desgewenst kan het geheel worden afgewerkt met een bijpassende bestrating.

Sinds kort is het ook mogelijk om voor tourcaravans een vlondervloer te leveren en plaatsen. Dit is uitermate geschikt voor mensen die een seizoenplaats hebben voor een tourcaravan en, een mooie vlonder in de voortent of luifel willen.
Op deze vloer kan tapijt of zeil worden gelegd , zodat het kamperen een huiselijke uitstraling krijgt, en bij veel neerslag blijft het meubilair in de tent droog.